Poppers is een benaming voor een vluchtige vloeistof en worden doorgaans gebruikt voor stimulatie van seksueel genot. Poppers hebben een relatief korte werking hoewel de werking vaak als heftig wordt ervaren door de gebruikers van poppers. Het effect duurt 1 tot 2 minuten wanneer je slechts één keer hebt gesnoven aan de aroma. Poppers worden vaak gebruikt tijdens feesten en tijdens de seks. Dankzij het copmacte formaat van de flesjes zijn poppers gemakkelijk mee te nemen. Berg ze goed op, want de flesjes kunnen soms gaan lekken.

Poppers online

De aroma zal verdampen wanneer het flesje geopend wordt. De damp wordt vervolgens opgesnoven waarna de werkzame stof vrijwel direct de hersenen bereikt. De werking van poppers resulteert in een ontspannend gevoel in zowel lichaam als geest. In de homo scene zijn poppers erg in trek. Dit komt voornamelijk doordat het ontspannende effect van de aroma ook doorzet in de kringspier waardoor anale seks gemakkelijk gaat.

Daarnaast worden poppers vaak gesnoven vlak voor het klaarkomen. Het orgasme gevoel zal worden versterkt. Hoewel veel mensen denken dat poppers een middel is die alleen door homo’s worden gebruikt, zijn poppers ook erg in trek bij hetero’s. Ook wordt het klaarkomen bij vrouwen versterkt door poppers. Wanneer je poppers hebt gesnoven zal er een snelle bloeddrukdaling optreden waardoor je een heerlijk warm gevoel van binnen kan ervaren.

Let op bij gebruik:

  • Het slikken van poppers is erg gevaarlijk. Slik daarom poppers nooit in!
  • Het aanraken van poppers kan de huid en neusslijmvliezen irriteren.
  • Poppers zijn erg vluchtig en brandbaar. Altijd verwijderd houden van vuur.
  • Combineer poppers nooit met drugs of erectiepillen zoals viagra.

Poppers online kopen

Via poppers-store.nl vind je een ruim aanbod in poppers online in allerlei soorten en maten. Hierbij kun je dan ook kiezen voor poppers die ideaal past bij wat jij handig vindt en natuurlijk wat jij fijn vindt. In onze webshop vind je poppers klein, middelgrote poppers en een grotere fles poppers.

Hierbij heb jij de keuze hoeveel je nodig hebt en hoeveel je gaat gebruiken. Via onze webshop zoek je gemakkelijk naar poppers, maar ook naar andere producten. Zo vind je bij ons ook een ruim aanbod in bdsm producten. Zo maak je seks nog spannender en zorg je dat je op een sexy manier de liefde kunt bedrijven.

Previous post Ik wil neuken